אחד הבילויים הכי אהובים עליי כדיילת אוויר הוא להגיע לברים מיוחדים ברחבי העולם. באחד הביקורים שלי בניו יורק יצאתי עם חברה שמתגוררת שם, שהמליצה בהתלהבות על הבר הכי הכי שיש.
הגענו לבר לאונז' טרנדי בקומת פנטהאוז עם גג, שצופה על הנוף המהמם של ניו יורק. בתקופה הזאת ממוקמים על הגג כמה איגלו קטנים ושקופים והכל מקושט ומואר בנורות צבעוניים.
בחרנו לשבת בקומה התחתונה מול חלון ענקי שצופה על האמפייר סטייט וההרגשה הייתה כמו להיות בסרט.
קראו גם:
החברה פגשה חברים שהכירה והם התחילו לצחוק ולפטפט. אני התחלתי להתקרב לאיזור הבר כדי לראות איך הברמנים עובדים.
בקצה הבר ראיתי אישה יפה לבושה שמלה דקה ועליה מעיל פרווה. האישה החליפה מבטים עם גבר שישב על הבר. היא חיכתה שהוא ייגש אליה אבל נראה שהוא לא עושה שום צעד לעברה.
אחרי כמה דקות האישה התקרבה אליו, ואני הבטתי בעניין בדינמיקה ובפלירטוט.
היא סידרה את השמלה, התיישבה לידו, הזמינה קוקטייל אדום ונגעה קלות בכוס המשקה. הוא הסתכל עליה וחייך, ואז היא שאלה: "אני יכולה להוריד מעליי את מבט הרצינות?".
"אחרי שכל הערב הסתכלתי עליך ושלחתי לעברך מבטים את יכולה להסיר מעליך איזה גלימה שתרצי", הוא השיב לה בחיוך.
"מצחיק, נראה אם נגיע לשם", היא השיבה, "אבל קודם אני רוצה לתת לך מתנה".
"מתנה? בשבילי? למה?", הוא הופתע.
החיוך שלה התרחב. "אתה בחור ממש חמוד, אז נראה לי שכדאי שתדע".
מתוך התיק השחור הקטן שלה, שהיה מונח על משענת הכיסא, היא הוציאה כרטיס ביקור. היא דחפה אותו אל מתחת לכוס המשקה שלו.
"רק אחרי שאלך תוכל להוציא אותו, ובבקשה, תפעל על פי ההוראות", אמרה בחיוך, לקחה את התיק, ובעוד הבחור עוקב אחר כל צעד שלה, נעלמה כמו סינדרלה.
הבחור הרים את כרטיס הביקור, הביט בו ונראה מופתע. נראה לי שחיפש שם, כתובת או מספר טלפון. הוא הפך את הכרטיס מצד לצד ונראה מאוכזב.
הוא השאיר את הכרטיס על הדלפק, שילם לברמן והלך.
בשלב הזה הייתי כבר ממש מסוקרנת. התקרבתי, הרמתי את הכרטיס וקראתי: "אנטילופות לא צדות".
הברמן הסתכל אליי וחייך. "נראה לי שהבחור למד את השיעור. אני ברמן כבר 20 שנה, אני לא יודע מה השתנה בטבע של הגברים, אבל הם צריכים ללמוד לחזור לצוד, כי כמו בטבע, מי שלא צד נשאר רעב".
"מסכימה איתך שנשים אוהבות שמחזרים אחריהן", אמרתי בחיוך, "ועכשיו תכין לי את הקוקטייל של האנטילופה".
קוקטייל ורדים
מה צריכים:
50 מ״ל רום לבן
30 מ״ל טריפל סק
60 מ״ל סודה
15 מ״ל גרנדין
גרניש (קישוט) דובדבנים
כוס אולד פאשן
איך מכינים:
למלא קרח בכוס
להוסיף את הרום, טריפל סק, למזוג את הסודה
לסיים עם תוספת הגרנדין
לקשט עם דובדבן
סמדר רון, דיילת אוויר, בוגרת קורס ברמנים ומיקסולוגיה ב"זמן אמיתי", מנחת סדנאות אלכוהול וקוקטיילים