כשבא לי פטריות אני יודעת שמזג האויר התקרר.
2 צפייה בגלריה
פטריות ממולאות בשפע ירוק
פטריות ממולאות בשפע ירוק
פטריות ממולאות בשפע ירוק
(צילום: ענת לשם)
זה סוג של הקשבה פנימה, שמעודדת הקשבה החוצה, שמתחברת פנימה, ואז גם מתחברת לשפע העלים שהחלו מעטרים שוב את סל הירקות השבועי בירוק עז ומגוון.
קראו גם:
אז עוד לא ממש חורף, אבל כבר בטח לא קיץ, ונראה לי שזה סימן שהסתיו לגמרי כאן.
וככה הוא נראה אצלי בצלחת :

פטריות ממולאות בשפע ירוק

מה צריך?
5-6 פטריות יער גדולות ללא הרגליים
חצי ספל עלים ירוקים מגוונים קצוצים (אצלי היו שמיר, פטרוזיליה, בצל ירוק)
2-3 ביצים (תלוי בגודל הפטריות וגודל הביצים)
כפית מלח
חצי כפית כורכום
2 צפייה בגלריה
פטריות. מהשדה לצלחת
פטריות. מהשדה לצלחת
מסירים את הרגליים וממלאים
(צילום: shutterstock)
מה עושים?
מערבבים היטב את הביצים עם העלים והתבלינים (הוסיפו את הביצים בהדרגה ותראו שלא נהיה נוזלי מדי)
משמנים את התבנית ואת הפטריות
ממלאים את הפטריות בתערובת העלים עם הביצה
אופים כ 25 דקות עד שמתחיל להזהיב
אני שילבתי באפייה גם בצל סגול שהלך נפלא עם המנה
בתיאבון, ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק