המנה הזאת מצטיינת בכל התחומים: היא נראית צבעונית ומעוררת תיאבון, היא מכילה ויטמינים ומינרלים שמשמחים את הגוף ומשך ההכנה: חצי שעה בלבד.
1 צפייה בגלריה
נודלס מירקות בשלושה צבעים
נודלס מירקות בשלושה צבעים
נודלס מירקות בשלושה צבעים
(צילום: ענת לשם)

נודלס מירקות בשלושה צבעים

כארבע מנות
כחצי שעה הכנה
החומרים:
1 גזר גדול חתוך לנודלס (בספירולייזר / קולפן ג'וליינים / מעבד מזון / קולפן)
1 סלק קטן כנ"ל
1 צנון לבן בינוני כנ"ל
קראו גם:
לרוטב:
3 כרישות קצוצות
ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים (בברוקולי טרי אפשר להוסיף גם את הגבעול והעלים קצוצים)
כוס חלב או קרם קוקוס
שמן זית
מלח
אגוז מוסקט
ההכנה:
מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית, מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד שמתחיל להזהיב
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים. ממשיכים בבישול לכמה דקות
מתבלים במלח ואגוז מוסקט
מוסיפים את חלב הקוקוס
ממשיכים בבישול עד שהברוקולי מגיע לרמת הבישול שאתם אוהבים ומכבים.
שופכים את הרוטב על האטריות
אוכלים בתיאבון
ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים