חג האביב מותיר אחריו משב נעים של התחדשות, לבלוב, צמיחה, בנייה, התעוררות וניקיון.
הימים המתחממים של תחילת הקיץ הם זמן מצוין לחשוב מה נכון ומה טוב לנו, להיפרד מן הישן וליצור חדש שהוא מדויק יותר, מתאים יותר, נכון יותר ובריא יותר.
זמן מצוין להשקיע בגוף שלנו.
1 צפייה בגלריה
אטריות קישוא ברוטב פטריות ואפונה ירוקה
אטריות קישוא ברוטב פטריות ואפונה ירוקה
אטריות קישוא ברוטב פטריות ואפונה ירוקה
(צילום: ענת לשם)
ברוח זו הכנתי לכם מתכון עונתי, חגיגי ובריא, וכמובן פשוט פשוט להכנה.
קראו גם:

אטריות קישוא ברוטב פטריות ואפונה ירוקה

החומרים לאטריות:
1-2 קישואים (תלוי בגודל)
החומרים לרוטב:
1 כרישה קצוצה
1 חבילה אפונה ירוקה (תרמילים) חתוכים
1 סלסילת פטריות חתוכות
250 מ"ל קרם קוקוס
3 ענפי טימין - עלים מופרדים
שמן זית
כפית מלח
קורט אגוז מוסק
ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן זית
מוסיפים את הכרישה ומטגנים מעט עד שמתחיל להתרכך
מוסיפים את תרמילי האפונה ומערבבים
מוסיפים את הטימין ומערבבים
מוסיפים את הפטריות, מערבבים ונותנים להן להתבשל עד שיתחילו להתרכך
מוסיפים את קרם הקוקוס והתבלינים ומבשלים כחמש דקות על אש קטנה
בזמן שכל זה מתבשל מכינים את ה"אטריות":
חותכים את הקישואים דק בסכין או קולפן או ספירולייזר (מעין מנדולינה להכנת אטריות מירקות)
שמים את האטריות בצלחת ומעליהן מוזגים את הרוטב ומערבבים.
בתיאבון. ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק