השבוע התעורר בי חשק לשסק, והחלטתי לשלב אותו במנה נהדרת של פודינג צ'יה (ומהר, לפני שייגמר).
זרעי הצ'ייה תורמים למנה חלבון ושומן איכותיים וטובים למערכת העיכול.
פודינג צ'יהפודינג צ'יה
פודינג צ'יה
(צילום: ענת לשם)
השסק, כמו גם שלל פירות העונה האחרים, מגוונים את המנה עם שפע של צבעים, ויטמינים ונוגדי חמצון.
השילוב של פירות עם מזון שומני חלבוני מסייע לשובע ממושך ורגוע.
והנה לכם מנה שהיא גם קלילה, גם בריאה וגם טעימה.

פודינג צ'יה ופירות אביב

החומרים:
1/3 כוס זרעי צ'יה
2 כוסות מים
כחצי כוס חלב קוקוס
כף תמצית וניל איכותית (לא חובה)
תוספות של פירות לפי הטעם (אני בחרתי בתותים, שסק, שבבי קוקוס ושקדים)
ההכנה:
מערבבים בקערה את המים והצ'ייה היטב ומניחים לשעתיים.
מוסיפים את חלב הקוקוס והווניל ונותנים לתערובת לעמוד עוד קצת בקירור.
מוזגים לכלי הגשה ומקשטים לפי העונה, הצבע, העין והטעם.
ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים. חפשו אותי בפייסבוק