מסעדת "מקום בלב" ברעננה, פועלת במשך 25 שנים בשדות שבשולי העיר ומהווה בית לאירועים פרטיים רבים ולבילויים של תושבי האיזור. בגינת הירק שבמקום, הם מגדלים בעצמם את רוב התוצרת החקלאית שבמטבח.
משבר הקורונה הנוכחי, דרש מבעליה לתכנן מסלול מחדש – ולמצוא שימוש מיטבי לירקות הצומחים בגן הירק. לאור הביקוש הרב של אנשים, הם מצאו את עצמם אורזים סלים של פירות אורגניים לאנשים שהגיעו ולקחו את התוצרת לביתם.
כעת, החליטו לפתוח מעדנייה, שתתן במה גם לתוצרת שלהם וגם ליצרנים ארטיזנלים מרחבי הארץ וחקלאיים מקומיים: גבינות, ריבות, לחמים הנאפים במקום וסלי ירקות בלאדי הנארזים מדי יום. מהמוצרים ניתן להנות בגינה רחבת הידיים שבמקום, או לקחת הביתה.
אלון שפטל, מבעלי המקום, מספר: "הגענו למצב שעשינו פופ-אפ של הסלים ביפו כי היה ביקוש גם בתל אביב. המעדניה מתמלאת ואפשר לבוא בבוקר לקפה ולסנדוויצים מלחם ומרכיבים שאנחנו מכינים. הכל תלוי בסחורה החקלאית המגיעה מדי יום והתפריט משתנה בכל יום".