אוהבים גבינת קממבר, ובא לכם להכין איתה משהו טעים ומשודרג? הנה מתכון של חוות דרך התבלינים והשפית נילי כהן מינץ' לקממבר צלוי בציפוי תבלינים – קל להכנה, נימוח ועשיר בטעמים.
צילום: הדס ניצןצילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן
(צילום: הדס ניצן)
קממבר צלוי בציפוי תבלינים
מצרכים:
גבינת קממבר שלמה
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
3 ענפי טימין
1 כפית פלפל ורוד
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את הקממבר על נייר אפייה. חותכים חריצים קטנים בגבינה. יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין והפלפל. עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.
מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.