קוקטייל פאלאס: בפאלאס רעננה ערכו סדנת אלכוהול וקוקטיילים אותה העביר דוד ביטון שעובד בבית כמנהל חדר האוכל שלו יש ניסיון של שנים בתחום.
בערב המיוחד נחשפו הדיירים להיסטוריה של המשקאות החריפים בחלוקה לפי ארצות המוצא שלהם; הדיירים טעמו וויסקי מארבעה מקורות, מסקוטלנד, אנגליה, ארצות הברית ומקנדה.
קוקטיילים המבוססים על ג'ין, על טקילה, משקאות על בסיס רום שהגיע מהאיים הקריביים, קמפרי וברנדי צרפתי.
בהומור האופייני לו, תיאר דוד בסיפורים ואגדות על מקורם של הקוקטיילים והמשקאות החריפים.
ללא ספק, הקוקטייל המועדף על הדיירים בפאלאס רעננה היה ניגרוני אפריטיף קוקטייל פופולרי מאוד ולהלן המתכון שלו:
הקוקטיל מוגש בכוס גבוהה הנקראת היי בול
1. מנה של קמפרי
2. שליש מנה של ג'ין.
3. מיץ תפוזים.
4. 3 קוביות קרח.
5. חשוב יש לעטר את המשקה בפלח תפוז טרי על שפת הכוס.