אחת ההמלצות שאני אוהבת לתת למי שבישולים מאתגרים אותו במהלך השבוע היא: תבשלו סיר גדול של קינואה.
בכל יום תחממו אותה בתוספת של ירקות אחרים.
זה לוקח עשר דקות והתוצאה היא ארוחות מגוונות ומשביעות לכמה ימים בקלות רבה.
הקינואה עשירה בחלבון ובשפע מינרלים. יחד עם הירקות שעשירים בשלל ויטמינים יש לנו ארוחת סלט בריאה ועשירה לתפארת.
סלט קינואה
מה צריך?
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
1 שומר גדול חתוך לקוביות
3 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
5 גבעולי סלרי עלים קצוצים יחד עם העלים
2 חופנים בוטנים
2 ספלים קינואה מבושלת
ככפית מלח
1/2 כפית קארי
מיץ מלימון אחד גדול
שמן זית
קראו גם:
מה עושים?
במחבת גדולה מטגנים את הירקות והבוטנים כמה דקות תוך ערבוב
מתבלים במלח וקארי ומערבבים
מוסיפים את הקינואה ומערבבים
מורידים מהאש
מוזגים את מיץ הלימון ומערבבים
בתיאבון ובריאות לכולנו! ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק