1 יול' 2025
המייל האדום
חדשות רעננה
מזג האוויר
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
נדל"ן
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
חדשות רעננה
מזג האוויר
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
נדל"ן
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
אוכל
שבועות, הגרסה הטבעונית: עדשים, תרד וסלק עושים חג שמח
פיני עושה כבוד בשולחן החג גם לאורחים הטבעונים, עם שני סלטים עשירים בערכים תזונתיים שמאזנים את מטעמי החלב
פיני לוי
|
06.06.24
ספיישל שבועות מלוח ומתוק: אורז בחלב בשתי גרסאות
לקראת שבועות פיני חוזר אל טעמי הילדות, אל מעדן האורז בחלב עם הניחוחות הנפלאים של הקינמון והווניל. ואם תרצו, יש גם את הגרסה המלוחה עם תרד, רשאד וקשקבל
פיני לוי
|
30.05.24
הפסטיבל המפתיע בשרון: מנות של ישראל אהרוני וחיים כהן ב-40 שקל
השף אהרוני, יציע פופקורן עוף וצ'יפס הולנדי; השף חיים כהן, יגיש מנת הום פרייז וכנפיים כשרים; השף אבי לוי ייציע תפריט בשרי שכולל, בין היתר, מעורב ירושלמי ומנות קבב. השף אבי ביטון יציע שניצל בחלה של אבי ביטון, ועוד
אשר אטדגי
|
28.05.24
לזכרו: דורון ז"ל חלם על פודטראק ונרצח, אחותו שי הגשימה אותו
דורון בולדס ז"ל נרצח במסיבה ברעים וכשף בשרים שחלם להקים מקום משלו, החליטה אחותו לפתוח פודטראק על שמו במושב גן שומרון. על נסיבות מותו היא אומרת: "יש הרבה שאלות בקשר להירצחו שאין לנו עליהם מענה"
מירית גולן
|
23.05.24
הכנה קצרה, בישול ארוך: מפגש פסגה בין נקניקיות לבירה
חשבתם שנקניקיות זה רק לילדים? תחשבו שוב. השילוב בין נקניקיות איכותיות, שהתבשלו זמן ממושך עם בירה, הופך למעדן אמיתי. ויש גם בונוס: פירה כפרי טעים להפליא
פיני לוי
|
23.05.24
שני סודות בסיר אחד: סופריטו עוף ירושלמי מושלם
כל מה שצריך לעשות כדי שהמנה הפופולרית והמשביעה הזו תהפוך להצלחה מובטחת, וגם: עם מה מומלץ להעשיר אפילו יותר את התבשיל
פיני לוי
|
16.05.24
עצמאות, אבל אחרת: סינייה ביתית בתנור עם בשר ובורגול
לקראת יום העצמאות, שיהיה שונה השנה מכל מה שהכרנו, פיני בחר במתכון ביתי: מגש מפואר של סינייה בתערובת מיוחדת. ויש גם אופציה צמחונית
פיני לוי
|
09.05.24
עם גבינות, זעתר וסומק: גרסאות מפתיעות של פיתות ממולאות
פסח מאחורינו וזה הזמן להכין פיתות חמות וטריות, עם כמה אפשרויות מילוי. אפשר לאכול אותן כמו שהן או כמצע מושלם לסלטים
פיני לוי
|
02.05.24
מרגש: מרימים כוס לזכרם של ליבי וחבריה שנרצחו ב-7 באוקטובר
40 תוויות בירה שעיצבו סטודנטים משנקר הנדסאים מספרות את סיפוריהם של 40 נופלי ונרצחי ה-7 באוקטובר. אחת מהם היא ליבי מגורי כהן, שנרצחה במסיבה בנובה. "קראנו לה שמש, היא הייתה הבנאדם הכי שמח על הכדור הזה", אומרת אמה שלי משל יוגב, שעזבה את כל עיסוקיה כדי להנציח את בתה
מירית קושניר סטרומצה
|
28.04.24
"היא טרפה את החיים": הכריך של התצפיתנית שנרצחה יופץ בכל הארץ
רוני אשל ז"ל הייתה בשלנית יצירתית, חובבת מנות מושחתות. מנת הספיישל שנהגה להכין לבני משפחתה מצאה את דרכה אל ליבו של חיים כהן וגם לתפריט של 100 סניפי רשת גרג. "אנחנו שמחים שההנצחה שלה תהיה חלק מבילוי של הרבה אנשים", אומר אביה
מירית קושניר סטרומצה
|
28.04.24
היוזמה המופלאה של שיר עוזיאל: להכיר את החטופים דרך האוכל
את סיפוריהם של 50 חטופות וחטופים, עם מתכוני המאפים האהובים עליהם, הפכה שיר עוזיאל ל"טעם של בית", אתר צבעוני ומעורר תיאבון. מאות אלפים כבר נכנסו, קראו, אפו, הגיבו, הפיצו והעלו חיוך על פני המשפחות. "הצלחתי לגרום לאנשים להכיר את החטופים דרך האוכל שהם אהבו"
מירית קושניר סטרומצה
|
26.04.24
סיר הצגה: מאלובה כשרה לפסח עם קציצות בקר
את המאלובה תמיד כיף להכין, גם בגלל אפקט השואו של הפיכת הסיר. דורש השקעה, אבל המאמץ משתלם בהחלט
פיני לוי
|
18.04.24
תבואו רעבים: שני סירים חגיגיים ועוגה מנצחת לארוחת ליל הסדר
כתף טלה עם תפוז ושקדים ירוקים, קציצות דג ברוטב חמצמץ ועוגת אגוזים משלושה מרכיבים: קבלו את התפריט שיסדר לכם את ערב החג
פיני לוי
|
11.04.24
הבוטקה והמתכון הסודי: כך כבש הפריקסה של חיימיקו את המדינה
בריאיון מזיל ריר, מספר חיים רופא, הבעלים של 'הפריקסה של חיימיקו' איך הכל התחיל, למה הסלבס כל כך אוהבים את המקום ומדוע דווקא מאז תחילת המלחמה המונים צובאים על הדוכנים. ויש גם מתכון
אשר אטדגי
|
05.04.24
תוספת לכריך, שדרוג לסלט: קציצות כרובית משגעות
טיגון לביבות מפרחי כרובית עם תוספת של רוטב לימוני חמצמץ נהדר, יוצר ארוחה טעימה, קלילה ומזינה גם עבור צמחונים
פיני לוי
|
04.04.24
תתכוננו לקבל מחמאות: עוף על לאפה עם בצל מתובל
קבלו מנה קלה להכנה, שמאפשרת קיצורי דרך: עוף על פיתה או לאפה עם המון המון בצל מתובל בסומק וצנוברים. ובפינת הצבע: סלט עגבניות שמש וטחינה ירוקה
פיני לוי
|
28.03.24
המבורגר בדרך לחו"ל: זו המסעדה שתוקם בנתב"ג
קבוצת המסעדות BBB זכתה במכרז להקמת ותפעול מסעדת המבורגרים בשדה התעופה בנתב"ג, תחת המותג MOSES. זו הפעם הראשונה בה קבוצת BBB נכנסת לשירותי ההסעדה בנתב"ג. ומה יהיה שם המסעדה?
גאיה ניר
|
24.03.24
תתחדשו: המסעדה החדשה שמשגעת את תושבי רעננה
את הבר יין אוכל החדש שנפתח מובילים המסעדן יניב בובליל ואיש האלכוהול והיין ניסו מוגרבי (223, יקבי רמת הגולן) ועל התפריט אמון אסף זילברשטיין (סבסטיאן קפה נואר): "נשנה את הוייב בעיר"
אשר אטדגי
|
24.03.24
משנכנס אדר מרבין בכיסונים: הגרסה הביתית לקרפלך מפנקים
בפורים נהוג לאכול כיסונים. אז לא משנה מאיזה עדה אתם, קבלו את המתכון של פיני למאכל האהוב, הכולל בצק במילוי תפוחי אדמה או בשר מתובל
פיני לוי
|
21.03.24
הזמנתם מקומות במסעדה ולא הגעתם, כמה זה יעלה לכם?
בני זוג שהזמינו מקומות במסעדת שף השאירו מספר כרטיס אשראי לביטחון. אחרי שלא הגיעו, גילו השניים שההברזה עלתה להם ביוקר
גיל בן נון
|
18.03.24
כתבות קודמות
כתבות נוספות