22 נוב' 2024
המייל האדום
חדשות רעננה
מזג האוויר
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
נדל"ן
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
חדשות רעננה
מזג האוויר
ספורט
רכילות
פנאי ואוכל
נדל"ן
עסקים
בריאות
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
אוכל
מרק של אמא לסעודה מפסקת
מרק בשר עם גרגירי חומוס קלופים ומנגולד הוא בריא, טעים ומומלץ מאוד לפני הצום של יום הכיפורים. לפיני זה מזכיר את המנה האהובה שאמו הגישה לו, ושאותה הוא ממשיך להכין בעצמו עד היום
פיני לוי
|
21.09.23
5 מנות שיקפיצו לכם את החג
מכתף טלה בחומוס ותאנים (עם ארומה מתקתקה לפתוח את השנה), דרך אורז פרסי עם טהה דיג (תחתית הסיר בפרסית) בצנוברים וזעפרן ועד לנתחי הפורלים הוורודים ברוטב לימוני וסלט עם ארטישוק ירושלמי צלוי. ויש גם מרק. קבלו שולחן שכולו חג שמח
פיני לוי
|
07.09.23
מושקעת ושווה את זה: פסטייה לחג
פסטייה עשירה היא לא רק מנה מנצחת, אלא גם מושלמת כמתנת חג. למרות שמדובר במנה שמצריכה לא מעט השקעה ותשומת לב בשלב ההכנות, התוצאה משתלמת במיוחד
פיני לוי
|
31.08.23
זאת היא? לא תאמינו איך נראית היום השפית והקונדיטורית קרין גורן
היא נפטרה מהשמלות, השילה ק"ג רבים ממשקלה, ועברה מהפך, השפית והקונדיטורית קרין גורן מהרצליה משיקה קמפיין חדש לצבע לשיער ולא תאמינו איך היא נראית עכשיו
גאיה ניר
|
28.08.23
מתאים בול לקיץ הלוהט: קישוא ממולא בבורגול וגבינות
פיני מכין גרסה חלבית ל'מדיאס', חצאי קישואים ממולאים, אפויים בתנור. ויש גם סלט משאריות הקישוא, שיתאים כתוספת שתקפיץ כל כריך
פיני לוי
|
24.08.23
כשעוף פוגש סומאק: מנה מנצחת שתקפיץ לכם את החיך
הפעם פיני מציע מתכון מיוחד לעוף עם סומאק - התבלין שאותו מכינים מצמח האוג. ויש גם בונוס: סלט אורפלי שמתאים לימים החמים ולארוחות קלילות
פיני לוי
|
17.08.23
הכי מתאים לחופש הגדול: כדורי בשר של בית ברוטב עסיסי
הילדים עדיין בחופש, הקיץ לא נגמר, וזה הזמן לתבשיל קל להכנה, ללא טיגונים, שגם ילדים וגם מבוגרים ממש ייהנו ממנו: כדורי בשר ברוטב עשיר בעגבניות, חצילים ותפוחי אדמה
פיני לוי
|
10.08.23
סעו לצפון או תכינו בבית: קובה חלאבית במילוי בשר עגל וטלה
בגבול הצפון שוכן הכפר רג'ר, שחציו בשטח ישראל וחציו בשטח לבנון. פיני חזר משם עם המון חוויות וגם עם האתגר - לשחזר את הקובה החלאבית שאכל שם
פיני לוי
|
03.08.23
תתכוננו להתאהב: ארוחת ט"ו באב עם פירות יער ומרטיני
לרגל חג האהבה, קבלו מתכון מיוחד וחגיגי: כבד מתובל בבלסמי, בתוספת פטל ופירות יער לצד תפוחי אדמה אפויים. ויש גם בונוס אלכוהולי - מרטיני ים תיכוני עם פטל ומי ורדים
פיני לוי
|
27.07.23
פשוט, קל ומושלם לימי החום: דג אפוי בתיבול ים תיכוני
על פי המסורת היהודית, בשבוע שחל בו תשעה באב לא אוכלים בשר, לכן פיני מציע להכין סניית דג ולידו סלט בורגול עם יוגורט ובצל ירוק
פיני לוי
|
20.07.23
ליד האלכוהול והכריך: חמישיית צנצנות של ירקות כבושים
פיני מציע מבחר של ירקות כבושים, ומצרף כמה טיפים חשובים במיוחד, שיבטיחו לכם את הצלחת מסע הכיבוש
פיני לוי
|
13.07.23
רוצים בירה ישראלית קרה? תושבי רעננה מספרים איך הכול התחיל
תושבי רעננה דגן בר אילן ועידן גור מוציאים ספר שיוקדש כולו לסיפורן של המבשלות המקומיות ושל האנשים העומדים מאחוריהן. לצורך כך הם פתחו בקמפיין גיוס המונים בהדסטארט: "באמצעות תמונות ומילים מביאים את סיפורה של תעשיית הבירה בישראל"
אשר אטדגי
|
10.07.23
מושלם לקבלת שבת: סופריטו בשר עם קובה אורז
פיני מציע מנה מיוחדת וקלה לקיבוב: תבשיל בשר, קובה אורז ותפוחי אדמה שזופים, שמתאים לארוחת שישי או לשבת בצהריים. אם תוסיפו גם חלה, באמת תקבלו עונג שבת
פיני לוי
|
06.07.23
מנה שעפים עליה: חטיפי כרובית עם טוויסט ירוק
פרחי כרובית בציפוי ירוק עשיר הם לא רק מנה קלה להכנה אלא גם חטיף בריא שכולם אוהבים לאכול. ויש גם בונוס: מטבל מיוחד שמעשיר את המנה
פיני לוי
|
29.06.23
כשבמיה פוגשת משמש: מנה קיצית בשתי גרסאות
השכנים של פיני החליטו לגזום את עץ המשמשים. בתגובה הוא החליט להכין את המתכון הוותיק שלו, המשלב בין הפרי הקיצי לבמיה
פיני לוי
|
22.06.23
אחרי תקופה ממושכת מקום בלב רעננה נפתח מחדש ועבר מהפך
בעלות חדשה (המייסד נשאר שומר הגן ), שף חדש, תפריט חדש, קונספט חדש שכולל גם שיעורי יוגה ופילאטיס , והכל באווירת גן קסומה וציורית של כ-2 דונם במרכז רעננה. "מקום בלב" נפתחה שוב
אשר אטדגי
|
20.06.23
חריף, מתוק או מיקס: מנת פתיחה מושלמת לאירוח קיצי
לכבוד האורחים וערבי הקיץ במרפסת, פיני מכין מאזט של פלפלונים ממולאים, מתוקים וחריפים, עם נגיעות בגריל. ובצד, איך לא, קרם יוגורט וטחינה
פיני לוי
|
15.06.23
מתכון קליל ובריא? בובס של שעועית
כסלט חם או קר, כתוספת למנה עיקרית או משודרגת עם בשר. שעועית הבובס במרקם החמאתי והנימוח היא בדיוק המנה הקלילה שאתם צריכים
פיני לוי
|
08.06.23
החום מתיש? קחו מתכון שיצנן אתכם
לרגל ימי החום, פיני מכין מנה מצננת של סלמון עם קוסקוס והרבה עלים ירוקים ומרעננים ומיץ ליים, שעבור המנה הזאת שווה להתאמץ ולמצוא
פיני לוי
|
01.06.23
המסע הקפריסאי שלי
זה החל בקרוז מפנק, המשיך בחגיגת מתוקים בכפר והסתיים בארוחה ביתית אצל פטרוס הגבן, לצד מפל קטן וגפנים. ארבעה ימים מפתיעים באי השכן
אורית קונסטנטינו
|
01.06.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות